Barcelona sitter på toppen av La Liga

    Barcelona ligger högst upp i La Liga men har sett ut som om de kunde använda lite mer stål i försvar den här säsongen, vilket leder till att Kluivert ifrågasätter om hans holländska landsmännens sommarbedömning var väl placerad. Tidigare anfallare från Barcelona och Holland Patrick Kluivert tror landsmannen Matthijs de Ligt som bär en Billiga fotbollströjor  är ledsen att han gick med Juventus över La Liga-jättarna.

    Den holländska försvararen flyttade från Ajax till Italien för 67,8 miljoner pund i juli efter att ha förföljts av en mängd elitklubbar i Europa, inklusive Barcelona. Han hade varit starkt kopplad till LaLiga-mästarna Barca men valde att underteckna ett femårigt avtal i Turin efter att Ajax accepterade ett erbjudande värt ett initialt 75 miljoner euro.

    Och nu sa Barcelona-direktören Kluivert, "Jag försökte inte personligen övertyga honom om att gå med i Barcelona," sa han till Mundo Deportivo. "Vi pratar om en bra försvarare och i slutändan gjorde han ett val. Jag tror att han ångrar något nu, men det är så.

    Blaugrana tillkännagav i januari att de hade kommit överens om en 75 miljoner euro för att underteckna De Ligtts tidigare lagkamrat Frenkie de Jong som bär en Barcelona tröjor på sommaren, men deras sommarrazzia på Ajax-stjärnor slutade där.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Barcelona tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!