Barcelonas Neymar i bilolycka är oskadd

    Det råder ingen tvekan om att fotboll är en populär sport bland människor, och de har Billiga fotbollströjor när de spelar fotboll. Numera mer och mer skol öppen fotbollsklasser bygga studentkåren . Vilka lag tycker du bäst? Kanske du FC Barcelona.

    På väg till Barcelonas träningsanläggning, där laget samlades för att tillsammans åka vidare mot San Sebastián, var storstjärnan Neymar med om en bilolycka. "Spanska TV3 rapporterade att brassen kraschade sin Ferrari 458 Spider, som åkte över på motsatt fil", skriver Marca. Detta är en dålig nyhet för fans, folk är orolig för honom. Men Direkt efter att chocken lagt sig ska Neymar ha åkt till San Sebastián med resten av Barcelona-truppen och kommer utan problem kunna spela mot Real Sociedad. Så kan du förbereda FC Barcelona tröja för detta spel.

    I kväll bjuder Real Sociedad över Barcelona till Estadio Anoeta. Barcelona ligger på 3:e plats, sju poäng efter ledande Real Madrid som i går vann hemmamötet mot Sporting Gijon med 2-1. Inför matchen parkerar succélaget Real Sociedad på 5:e plats, med 22 poäng på de första 12 omgångarna.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor FC Barcelona tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!