Bournemouth 2-2 Napoli

    Bournemouth tecknade sitt pre-season-schema med en spännande 2-2-rubbning mot Napoli den 6 augusti på Vitality Stadium. Napoli, som slutade tredje i Serie A förra säsongen, började matchen på framsidan på Billiga fotbollströjor och var nästan framåt inom fyra minuter när Kalidou Koulibaly hade på sig Napoli matchtröja och lutade ett hörn strax över Asmir Begovics bar.

    Med tanke på det dagliga ekotet gjorde Bournemouths chef Eddie Howe sin beundran om Napoli-huvudtränaren Maurizio Sarri och förklarade hur han fortfarande studerar Serie A-tränarens taktiska arbete och träningsteknik.

    Bournemouth chefen erkänner att Napoli spelet kommer att vara en utmaning, men en lämplig motståndare i förberedelse för att återvända till Premier League nästa vecka. "Det kommer att bli ett riktigt test för oss, förmodligen vårt svåraste spel före säsongen, men det är idealt att vi blir vana vid den typ av motstånd som vi kommer att möta vecka i, veckan ut i Premier League. "Han avslöjade också att han faktiskt har byggt upp ett förhållande med Sarri baserat på taktiska beslut, och lovar vidare laget han har byggt i Napoli.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Napoli matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!