Chelsea slogs 2-1 mot Wolves

Chelsea missade sin chans att flytta topp i Premier League när de led en 2-1 ledning bort till Wolverhampton Wanderers.

Blues hade dominerat första halvlek och tog ledningen tidigt i den andra när Olivier Giroud slog hem ett kors vid den närmaste stolpen. Men Wolves samlades snart och utjämnade på enastående sätt genom Daniel Podence på 66 minuter.

Chelsea tog ledningen strax efter halvtid genom Olivier Giroud med fotbollströjor innan Daniel Podence hittade en utjämning för hemmalaget mitt i andra halvlek.

Olivier Giroud med Chelsea fotbollströjor gav Chelsea ledningen i den 49: e minuten med en utmärkt volley förbi Rui Patricio. Daniel Podence tjänade värdarna en poäng efter att ha utjämnat i 66: e minuten med en avböjd strejk och Pedro Neto avslutade comeback-poängen i stopptid till försegla vinsten för Wolves.

Frank Lampard blev besviken över att hans lag inte gjorde mer för att stoppa Wolverhampton Wanderers motattackhot när poängen gled bort från oss vid Molineux.

Vi tog ledningen genom en fin Olivier Giroud-volley tidigt i andra halvlek men kunde inte hålla fast vid vår ledning då vargarna slogs tillbaka och gjorde två mål för att vinna matchen, deras vinnare kom i slutet av en snabb kontring djupt in i tillagd tid.