Cristiano och Georginas familj njöt av fördelarna med framgång

    Cristiano Ronaldo har delat en hjärtevärmande bild av sig själv tillsammans med sin gravida flickvän Georgina Rodríguez och hans fyra barn. Rodriguez såg bedårande ut i en rosa luvtröja och matchande joggingbyxor, medan Ronaldo hade en avslappnad look när han bar en ljusblå jacka med ett par svarta joggingbyxor. Den 37-åriga fotbollsikonen har brutit sin tystnad med ett Instagram-inlägg efter att ha missat Manchester United-drabbningen mot Leicester, med texten "Familjen är allt". Fans i ronaldo tröja är glada för hans skull.

    Paret ska ha träffats medan 28-åringen arbetade som butiksbiträde i en Gucci-butik i Madrid. Ronaldo och Rodriguez är ett av de mest välkända paren världen över, har miljontals följare på sociala medier och tjänar enorma siffror från reklamkampanjer. Iförd fotbollströjor är Ronaldos fascination obestridlig.

    Faktum är att den berömda influencern enligt uppgift får totalt 8 000 euro per månad från varumärken för att marknadsföra sina produkter, men detta är inte hennes enda inkomst. Rodriguez avslöjade sina bebisars kön och berättade för fansen i ronaldo tröja att en pojke och en flicka är på väg till dvärgpapeglingens familj. Men ännu är inte mycket känt om tvillingarnas namn. Det är hon som kontrollerar huset och det dagliga arbetet för barnen: Cristiano Jr., Eva, Mateo och Alana. Georgina köper kläder, skor, skolmaterial, leksaker till dem... Dessa dagar har modellen förberett sig för tvillingarnas ankomst.

    Ronaldo skrev: "Glad att meddela att vi väntar tvillingar. Våra hjärtan är fulla av kärlek - vi kan inte vänta med att träffa dig.' United-forwarden har för närvarande fyra barn. Ronaldo visar regelbundet upp bilder på sig själv med sin familj på sina sociala medier. Samtidigt njöt Cristiano och Georginas familj av framgångens fördelar. "Hackare? Nu är jag van vid det. Vissa människor är avundsjuka och vill såra oss med attacker, lögner, förolämpningar.”

    Verwante Tags

    fotbollströjor ronaldo tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!