Dembélé överföringar till FC Barcelona

    Dembele ha slitna många Billiga fotbollströjor byta till FC Barcelona har ingått ett klimax efter Neymar lämnade Barcelona. Ursprungligen är det mest favoritlag i Barcelona Liverpool nr 10 Coutinho. Barcelona ursprungligen beredd 4-6 miljoner euro att underteckna Dembele som kommer att sätta på FC Barcelona matchtröja, men Neymar våldsamma överföring driver upp priset.

    Men efter nästan fyra månaders möte, Barcelona slutligen äventyras och accepterat erbjudandet miljoner € 105 från Borussia Dortmund. I själva verket är Borussia Dortmunds oro mängden grundläggande övergångssumman, efter en förhandlingsrunda, den slutliga hög nivå Barcelona finnallty beslutat att erbjuda miljoner € 105 för att få Dembele.

    Nu Barcelona betalade högt pris för att köpa hopp om stjärnan, avsedd för att fylla skorna av Neymar på Camp Nou. Dembele sa "Jag är verkligen glad över att nu vara en del av den bästa klubben i världen med de bästa spelarna i värld. jag hoppas på att vinna massor av troféer och titlar här. jag hoppas på en bra, framgångsrikt år och ser fram emot att spela här i arenan.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor FC Barcelona matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!