Den här gången, vilka fotbollstjärnor kommer att spela för Manchester United?

    Erling Braut Haaland, 19-åringen framåt, har väckt intresse från klubbar i Europa efter att ha imponerat för Salzburg i Champions League och österrikiska Bundesliga denna säsong. United är starkt kopplade till ett framsteg i januari mitt i intresse från Juventus, Borussia Dortmund och RB Leipzig.

    Ole Gunnar Solskjær överväger att ge Mason Greenwood som bär en Billiga fotbollströjor ett startstart för Manchester United på grund av 18-åringens imponerande form. Greenwood har sju mål i 19 matcher, men han har bara börjat en gång i Premier League - 2-1-segern över Tottenham där han ledde linjen beundransvärt.

    Ole Gunnar Solskjær har gett en skadauppdatering på Diogo Dalot och Paul Pogba, före Manchester Uniteds Carabao Cup-match med Colchester United på onsdag. När han talade på söndag tillhandahöll chefen sedan den här uppdateringen om Pogba: ”Av alla saker som han nu slog av med sjukdom och han har varit borta i två eller tre dagar. Det är inte fördelaktigt och det förmodligen sätter honom tillbaka en hel del.

    23-åringen, Andreas Pereira som bär en Manchester United tröjor, har gjort 20 uppträdanden den här säsongen i alla tävlingar och hoppas starta Carabao Cup-kvartfinalen med Colchester United på onsdag kväll på Old Trafford. Han säger att han alltid sätter laget först när han drar på den berömda röda tröjan.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!