Den romantiska återföreningen mellan Chelsea och Hazard

    En mållös dragning räckte för att se Real Madrid lätta förbi Liverpool i semifinalen i Champions League, där de möter Chelsea. Det blir det första mötet med Europas två supermakter sedan 1998 och bara det fjärde i klubbens rika historia. Fans i fotbollströja väntar det här spelet.

    Eden Hazards förhoppningar att återvända till England för att möta Chelsea med Real Madrid har gått i uppfyllelse. Efter sin flytt till Real Madrid 2019 skrev belgien i ett socialt inlägg att han vill återvända till Stamford Bridge i Champions League. Han har missat nio av Real Madrids senaste 10 ligamatcher med sitt senaste muskulösa problem. "Han mår väldigt bättre och han är redo," sade Zidane. "Han vill ha på sig Real Madrid tröja och vara tillbaka mer än någon annan." En helt passande Eden Hazard skulle utan tvekan inkluderas i Madrids lag.

    30-åringen lämnade sommaren 2019 för sin drömöverföring till Real, avslutade en sju års vistelse på klubben och tog av sig den blå fotbollströja. Men som det har varit fallet så ofta för sent, står Hazard inför ett lopp för att vara lämplig för spelen. Alla skulle gärna se det romantiska mötet mellan Chelsea och Hazard. Och fotboll är känd för att kasta upp de magiska ögonblicken.

    Verwante Tags

    fotbollströja Real Madrid tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!