Djurgården ser ut som ett topplag

Djurgården fick en drömstart med mål av Gustav Engvall redan i den elfte minuten. Därefter tog Örebro över matchen och var mycket nära en kvittering på Nordin Gerzics frispark, men Andreas Isaksson svarade för en fantastisk räddning uppe i ena krysset. Precis före halvtidsvilan tryckte Engvall in 2-0 vilket kändes väldigt snöpligt för ÖSK som annars gjorde en helt okej första halvlek. Fler och fler människor gillar att köpa Billiga fotbollströjor för att samla.

Gustav Engvalls hattrick säger sig självt. En fantastisk insats av den inlånade Bristol-anfallaren som nu har gjort fem mål i årets allsvenska vilket han är delad skytteligaledare på. Den som han delar ledningen med, Magnus Eriksson, svarade för två målgivande framspelningar och toppar poängligan med åtta poäng (fem mål och tre assists). Har du fotbollströjor för barn när klockan matchar?

Just nu ser Djurgården ut som ett topplag. Dessutom har de allsvenskans bästa målvakt i Andreas Isaksson. Vilken räddning han gjorde på frisparken från Gerzic!