Dybala kommer fortfarande att vilja stanna på Juventus, säger när han diskuterar förlängningen av kontraktet

    Det tog Juventus lite tid att låsa upp ett resolut Genua-försvar, men när det bröts utnyttjade besökarna två straffar för att vinna 3-1.

     

    När han talade efter matchen reflekterade den argentinska speditören med fotbollströjor på det mål han gjorde ”I många matcher kände jag mig inte avslappnad just nu när jag var tvungen att slå bollen eller ens kontrollera den. Jag var inte jag själv och jag kände det mer och mer för varje spel som gick.

     

    Juve-chef Fabio Paratici hade adresserat Dybalas kontrakt redan i oktober och bekräftade att diskussioner fanns för att förlänga hans vistelse. ”Vi är i samtal för att förlänga Paulo Dybalas kontrakt,” hade Paratici sagt till Sky Sport.

     

    Dybala gick med i Juventus från Palermo 2015 och han, klädd i Juventus fotballdrakter, har gjort mer än 200 matcher för den gamla damen, gör 97 gånger i alla tävlingar och lyfter totalt 10 troféer, inklusive Scudetto i var och en av hans fem säsonger på klubben.

     

    På frågan om han ville lämna Juve var 27-åringen ganska tydlig hur han kände för klubben och fansen. ”Jag älskar Juventus. Jag har alltid sagt att jag vill stanna på Juventus. Jag har en bra relation med fansen och dessa saker har sagts för att vända folket mot mig. Jag är väldigt lojal mot den här klubben och det vet folket. ”

     

    Verwante Tags

    Billiga Matchtröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!