Dybalas kontrakt går ut i slutet av den här säsongen

    Den här säsongen har Paulo Dybala återigen cementerat sig som den mest vitale spelaren i Juventus. Den argentinska landslagsspelaren fortsätter dock att lida av pågående muskelproblem som har påverkat hans karriär hårt. Med tanke på att han har kämpat med olika skadeproblem sedan han har varit i klubben, visste fansen i Juventus tröja inte vad de kunde förvänta sig.

    Tuttomercatoweb säger att Bianconeri vill värva honom, men de är besvärade av hans träningsrekord och kommer nu att rikta in sig på en spelare som är fysiskt starkare istället. Dybala har bara startat och avslutat tre raka matcher den här säsongen en gång, som kom i slutet av oktober och in i november. Men för nu, eftersom vi inte vet när Dybala kommer att bära fotbollströjor och säkert är tillbaka, väntar vi bara.

    Bianconeri saknar redan Federico Chiesa, och bristen på kreativitet på planen var tydlig att se efter Dybalas exit. Dybalas kontrakt går ut i slutet av denna säsong och han ber om en lön på 10 miljoner euro per säsong för att stanna i Turin. På 4 Champions League-matcher den här säsongen har han 3 mål och en assist, samtidigt som han gör ytterligare 5 på 13 Serie A-matcher.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Juventus tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!