Dybalas värde för Juventus

    På grund av att vara erkänd som en av de bästa attackerade spelarna som bär Billiga fotbollströjor i världen, är Paulo Dybala en spelare som har konstant spekulation kring sin framtid över att flytta ifrån Juventus. Juventus framåt Paulo Dybala sägs ha rådgjort klubben han vill stanna "för livet".

    Argentinas internationella har varit sensationell sedan de kom till Juventus 2015 och nyligen kommit överens om ett nytt kontrakt fram till 2022. Men klubbar som Manchester United och Barcelona fick ingen chans att underteckna argentineren som bär Dybala matchtröja efter Juventus chef Giuseppe Marotta sa Dybala kommer att gå ingenstans när som helst snart.

    "Han är ovärderlig, för att vi inte är en försäljningsklubb," hävdade Marotta till La Stampa. "Jag upprepar alltid att en spelare har sin framtid i sina händer och Paulo sa bara att han vill knyta sig till vår klubb för livet. Det betyder att vi kommer göra ett annat stort ekonomiskt offer för att hålla honom." Vi kommer snart att låsa honom ner till en nytt kontrakt - det är vad han bad oss om."

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Dybala matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!