en sällsynt ledig dag för Salah

    Trots förlusten med 1-0 på tisdagskvällen tog Liverpool över Inter Milan över två omgångar för att vinna sin Champions League-omgångsavslutning med 2-1 sammanlagt för att gå vidare till kvartsfinal. Fans i fotbollströjor var nöjda med detta resultat. Liverpool fortsatte sin strävan efter fyrdubblingen genom att se bort hotet från Inter Milan i Champions League. De kommer nu att vänta tills kvartsfinaldragningen den 18 mars för att ta reda på identiteten på deras nästa rivaler i tävlingen.

    The Reds 2-0 vinst på San Siro några veckor innan var tillräckligt för att se dem igenom och det var den dåliga avslutningen på första sträckan som Inzaghi är mest besviken på. Det var Reds första förlust sedan slutet av december – och första gången den här säsongen i Champions League som de inte lyckades vinna. Liverpool borde ha dödat matchen med flera chanser när Inter gick ner till endast 10 man i liverpool tröja.

    Majoriteten av dem föll till Salah som var okaraktäristiskt ur koken. Oavsett vad han gjorde, fortsatte det eftertraktade tillslaget som buktade sig in i nätets baksida att undvika honom. Salah hade inte turen på sin sida och slog stolpen två gånger i andra halvlek. "Kanske nästa match gör jag tre i fotbollströjor men det viktigaste är att laget presterade och vi är klara i nästa omgång." tillade Salah.

    Det verkade vara en av dessa nätter för egyptiern när han sågs svänga med armarna och studsa på gräsmattan i ren frustration. Med det i åtanke var det en sällsynt ledig dag för Salah som kommer att behöva förbättra sin prestation i liverpool tröja. om Klopps sida vill gå hela vägen och vinna tävlingen. Och man kunde känna att hans slösade chanser mot Inter började störa honom. Efter matchen frågades han av BT Sports om sina missade möjligheter och Salah bara log och ryckte på axlarna.

    Verwante Tags

    fotbollströjor liverpool tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!