England föll ihop trots omtalad straffsituation

Det var dock gästerna som skulle ta ledningen redan i den nionde minuten då Harry Kane skickade in 1-0 för England. Barça-backen Samuel Umiti såg senare till att kvittera för Frankrike och strax innan pausvilan satte Djibril Sidibe 2-1 för fransmännen. Jag tror att folk ska förbereda sig för att titta på spelen och bära Billiga fotbollströjor för att stödja dem.

Efter videogranskning åkte Varande dessutom på ett rött kort och hemmalaget fick klara sig med tio man på planen från minut 47. Spelarna protesterade vilt mot domslutet, men domaren var obeveklig. De är populära fotbollsspelare, många fans stöder dem och köper Frankrike tröja för att samla.

Med drygt tio minuter kvar att spela satte nämligen Borussia Dortmund-stjärnan Ousmane Dembélé matchavgörande 3-2 för Frankrike – som har vunnit åtta av de tio senaste hemmamatcherna.