Fiorentina 0-3 Juventus

La Vecchia Signora är fortfarande på väg till att vinna en ny Scudetto, den här gången med "CR7" på hennes lag. Juventus hade inga problem att slå 3-0. Cristiano Ronaldo gjorde ett mål. Juventus har ett nästan perfekt värderingsblad med 13 segrar.

Ronaldo i billiga fotbollströjor sparkade bollen efteråt under hans firande då domaren gav honom ett gult kort för hans ansträngningar. Juve-chefen Max Allegri bestämde sig sedan för att sub Ronaldo av tillfällen senare.

Rodrigo Bentancur i Juventus fotbollströjor satte besökarna framåt med en sublim finish i den 31: e minuten och Giorgio Chiellini lade till en sekund från nära håll på 69: e minuten. Cristiano Ronaldo förseglade segern från straffplatsen under 79: e minuten.