Georginio Wijnaldum kommer att fokusera på att spela

    Premier League-ledare Liverpool möter West Ham United på London Stadium på onsdag kväll. De röda har vunnit 11 på West Ham och har vänt varje lag åtminstone en gång i säsongen i Premier League. De är obesegrade i 40 ligamatcher, men det är en brist på att registrera 50 bortiga ligareseger under Klopp. Liverpools största vinst på West Ham kom dock 1965 och har hanterat tre rena blad under de senaste 20 ligabesöken hos Hammers.

    Rödarna är 16 poäng klar från andraplacerade Manchester City och har tappat två ligapoäng hela säsongen. Om de fortsätter att spela så här mellan nu och maj kommer de att krossa olika skivor. Frågan är hur väl de kommer att vinna det när de ser ut att vinna det på verkligt historiskt sätt. Men det kommer att vara svårt för dem att bryta rekordet i sina billiga fotbollströjor. Det skulle vara säsongens största test hittills om de kunde komma till 48 matcher utan nederlag.

    Liverpool kommer att förlora förstagets fysio Richie Partridge och kommer att behöva fylla ytterligare ett gap i deras backroom-personal. Partridge var tidigare en Reds-spelare och gick med igen på Reds som akademifysio 2011. Under tiden har Georginio Wijnaldum sagt att han inte har bråttom att förlänga sitt kontrakt på Anfield. 29-åringens kontrakt kommer att löpa ut 2021 men spekulationerna med hans framtid har börjat samlas. Han har faktiskt fått beröm med sina Liverpool tröjor från supportrarna. Hur som helst, han har några stora månader framöver på kort sikt.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Liverpool tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!