Haaland är en av Europas mest efterfrågade spelare

    Erling Haaland har bestämt sig och Adidas blir varumärket som kommer att sponsra honom de närmaste åren. Den produktive Norge-anfallaren är en av Europas mest efterfrågade spelare. Hittills har Haaland 80 mål på 82 matcher i alla tävlingar för Bundesliga-laget och ståtar med ett Champions League-rekord på 23 mål på 20 matcher. Hans prestation i fotbollströjor är obestridlig.

    Haaland togs av i halvtid som en försiktighetsåtgärd. "Det var en tuff match för Erling," sa Norges assisterande tränare Kent Bergersen till TV2. Han fick flera fotledsslag och vi bestämde oss för att vila honom. Borussia Dortmund står inför en orolig väntan för att se om skyttekung Haaland kommer att vara i form för att möta Leipzig på lördag efter att den norske forwarden återvänt från internationell tjänst med en fotskada.

    Det rapporterades förra veckan att Haaland är angelägen om att gå vidare i sin karriär och är angelägen om att undvika att gå med på det mest lukrativa ekonomiska erbjudandet på bordet. Haalands senaste skadeproblem påstås också undergräva Real Madrids entusiasm, där klubben fortfarande lider av skadeproblem som har plågat stora värvningar i Gareth Bale och Eden Hazard under åren. Haaland kom nyligen tillbaka från en lång period vid sidan. Om han inte kan bära fotbollströjor och spela på lördag kommer det att vara den 17:e matchen han kommer att ha missat den här säsongen för Dortmund på grund av skada.

    Det verkar som om pendeln svänger mot antingen Manchester City eller Real Madrid som Norges landslagsspelares nästa klubb. De flesta tror att Real Madrid tröja kommer att vinna i det här spelet. Haaland kommer att ha sista ordet om sin destination, men Dortmund måste också se till att det valda erbjudandet är det bästa möjliga.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Real Madrid tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!