Hazard lyckades inte imponera med sina prestationer

    Eden Hazard är inte en del av Carlo Ancelottis planer för den här säsongen och Real Madrid är villiga att skilja sig från den tidigare Chelsea-forwarden i januari. Även om både Real Madrid och Hazard ville jobba på en rea så är det svårt att byta fotbollströjor eftersom det inte finns så många friare för honom, även de som har pengar.

    Hazard har kämpat för att slå igenom på Santiago Bernabeu, med skador som hämmar hans tid i Spanien. Hazard har nu distanserats från rapporter som kopplar honom till en återkomst eftersom det ser ut som att Chelsea inte kommer att göra ett steg för sin tidigare spelare.

    Eftersom han bar Real Madrid tröja på ett 100 miljoner euro-kontrakt från Chelsea sommaren 2019, visade Hazard aldrig den form som klubben förväntade sig av honom. Hazard har bara avslutat en match vid ett tillfälle den här säsongen, efter att ha blivit avstängd i sina andra sju starter, och han har bara assisterat vid två tillfällen från 27 skapade chanser, utan att göra mål själv. Hazard spelade 45 minuter borta i Getafe efter att ha startat i tre raka matcher mot Cadiz, Athletic Club och Alcoyano, men han lyckades inte imponera med sina prestationer i Real Madrid tröja. Hazards roll fortsätter att minska, och med det gör hans värde också.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Real Madrid tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!