Hur berörande ögonblick från Ronaldo

    Förra veckans starka jordbävning i Mexiko orsakade inte bara allvarliga ekonomiska förluster, utan dödade också hundratals människor, många av dem är barn. I går orsakade ett barn som heter Santiagos död utbredd oro, som stammar från sin mosters brev till Ronaldo i det sociala nätverket.

    "Jag vet inte om du kommer att se detta brev, men jag vill tacka, min brorson Santiago är ditt nummer ett fan. Santiago dog tyvärr förra veckan i jordbävningen, och idag är hans 7: e födelsedag, hans mest eftersökta födelsedagspresent är Real Madrid fotboll och din tröja. På grund av dig blev Santiago förälskad i fotboll, han kommer se dina matcher ha på sig Billiga fotbollströjor, imitera din festsåtgärd. Även om han är död, kommer han att bli en ängel för att välsigna dig, och jag är mycket tacksam för din uppmuntran och inflytande över honom.

    Ronaldo tweeted ett foto av sig själv med en Ronaldo matchtröjor med meddelandet "Till min fan nr 1, Santiago." Ronaldo skrev i sin Twitter-post på söndagen att "i detta ögonblick med smärta, skickar jag en enorm kram till Santiagos familj och till alla familjer som har förlorat sina nära och kära." Atletico Madrid sa lördag donerade det 50 000 euro (59 700 USD) för att hjälpa de som drabbats av jordbävningen.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Ronaldo matchtröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!