Ibrahimovics slutgiltiga beslut väntas

    Zlatan Ibrahimovic var rasande efter att han lämnades med blod rinnande nedför hans ansikte efter en otäck sammandrabbning i AC Milans 0-0 oavgjort mot Bologna. Det slående är att ingen av dessa orsakas av ett trauma eller en uppenbar skada på planen utan snarare är produkter av trötthet och överdriven användning av hans kropp. Nästa match är mot Genoa på San Siro (Daniele Chiffi kommer att vara domare) och spelarna i fotbollströjor måste ge allt de har för att komma ut som vinnare.

    Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic, Ismael Bennacer och Samu Castillejo lämnade inte laget till matchen mot Torino ikväll och är därför inte tillgängliga för uttagning. Ismael Bennacer hade ett individuellt pass på träningscentret men han bar fotbollströjor och jobbade med bollen, vilket är en förutsättning för att han ska återvända till gruppen under nästa pass.

    Ibrahimovics framtid fortsätter att generera många spekulationer men AC Milan verkar glad över att han stannar i ac milan tröja, hävdar en rapport. En av de bästa anfallarna i sin generation och en av de mest kända och dekorerade fotbollsspelarna genom tiderna, i skrivande stund har Ibrahimovic gjort 510 klubbmål på 858 matcher och vunnit 31 troféer.

    Svensken fortsätter att spela fotboll på högsta nivå, men vid 40 år kanske han bestämmer sig för att det här är hans sista säsong i matchen. Det fasta beloppet skulle sänkas till €2,5 miljoner netto för säsongen 2022-23 och det skulle finnas bonusar baserade på framträdanden och mål. Fans i ac milan tröja är glada över att se honom stanna.

    Ante Rebic är inte oberörbar, Rafael Leaos förnyelse är bara en tidsfråga, Zlatan Ibrahimovics slutgiltiga beslut väntas och Divock Origi verkar vara nära att komma, och efter det måste beslut fattas.

    Verwante Tags

    fotbollströjor ac milan tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!