Inför Manchester City Steaua Bukarest

    Om du är en ungdomar, så tror jag att du är en sport älskare, eller hur? Om ja, vilken sport är din favorit? Som vi alla vet, är fotboll en av de mest populära sporterna i världen, många unga pojkar är galen när de bär Billiga fotbollströjor av deras favoritspelare .

    Det blev storklubbens femte respektive sjätte värvning under sommaren. Båda tar plats i nye stjärntränaren Pep Guardiola lagbygge, som nu ska överträffa den fjärdeplats i ligan som klubben hamnade på förra säsongen. Vid 19.00 på söndagen spelar ManchesterCity mot Arsenal på Nya Ullevi i vad som blir deras genrep inför Premier League-premiären hemma på Etihad Stadium den 13 augusti mot Sunderland. Vi kan se många barn bär Manchester City tröja titta på fotbollsmatcher på fältet, och de har deras stöd lag eller spelare. Och de måste känna sig väldigt glad och upprymd.

    Den svenske 34-åringen och City-managern Guardiola har en minst sagt rostig relation sedan deras gemensamma tid i spanska Barcelona. De två profilerna drabbar samman redan i den fjärde Premier League-omgången, den 10 september, då det stekheta Manchester-derbyt spelas på Old Trafford.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester City tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!