Josh King misslyckades med att återvända till Manchester United

    Manchester United fortsätter att rikta sin återgång till toppen av engelsk och europeisk fotboll. Deras permanenta undertecknande av Bruno Fernandes i januari visar att deras nya rekryteringsprocess fungerar. Uniteds verkställande vice ordförande Ed Woodward sa att de har spenderat över 200 miljoner pund sedan Ole Gunnar Solskjærs ankomst. Men de kommer att fortsätta investera i nya spelare och nya billiga fotbollströjor. Den kommande sommaren kommer att vara en viktig möjlighet för klubben att förbättra sin oerfarna trupp.

     

    De röda djävlarna har avslutat en och en dålig säsong under de senaste fyra åren. Den här säsongen försvinner de åttonde i Premier League, men de förblir i strid i Europa League, FA Cup och Champions League. Rekryteringsnivån har varit kort från den förväntade standarden. Verkställande vice ordföranden sa att de kommer att arbeta för att uppnå enhetlighet i kvaliteten på rekryteringen. Samtidigt framhöll han det betydande arbete och investeringar som gjorts i akademin.

     

    Överföringsfönstret i januari har stängts och Manchester United har fått vad de vill. Bournemouth framåt Josh King hade planerat sin flytt till Old Trafford, men det misslyckades. 28-åringen framträdde som ett toppmål för de röda djävulen så att han inte har någon aning om varför det inte hände. Ole Gunnar Solskjær krävde en back-up anfallare men klubben undertecknade slutligen en låntagare från kinesiska Super League. King såg fram emot att ha på sig Manchester United tröjor igen när han tillbringade fem år på Old Trafford i början av sin karriär.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Manchester United tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!