Juventus "visade mest lust" att värva Zakaria

    Denis Zakaria hade en debut att minnas och det har fått många fans i Juventus tröja att prata. Zakaria spelade en mycket tydlig högermittfältarroll i vad som mest liknade en 4-3-1-2. Vlahovic bröt nollan efter bara 12 minuter, medan Zakaria fördubblade Old Ladys ledning i andra halvlek. 25-åringen producerade en solid uppvisning som såg honom stödja attackerna från högerkanten samtidigt som han visade sin skicklighet att hämta bollen.

    Zakaria var regelbundet kopplad till en flytt till Old Trafford under hela januari, med rapporter om att de röda djävlarna tog sig an Borussia Mönchengladbach över en övergång. Zakaria har lyft locket på varför han avvisade en flytt till Old Trafford - och insisterade på att Juventus "visade mest önskan" att värva honom.

    Förhoppningsvis kommer Zakaria att bli en framgång i klubben och behålla prestationsnivån i sin första match. Zakarias defensiva färdigheter i fotbollströjor bör ibland kännas som en tredje mittback, vilket innebär mer överlappande och framåtgående löpningar från Cuadrado och Alex Sandro Luca Pellegrini.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Juventus tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!