Liverpool bevisar sig genom åtgärd

    I 2017/18 UEFA Champions League grupp E tredje omgången, Liverpool bort 7-0 vann över Maribor på tisdag. Både Coutinho och Salah som bar Billiga fotbollströjor scored två gånger. Liverpools chef Jurgen Klopp sa att det var "trevligt att skriva en historia", eftersom Liverpool thrash Maribor, 7-0, och tog upp den största bortgången i Champions League-historien och säkrade sin första seger i Grupp E på tisdag.

    Mohamed Salah, Roberto Firmino och Philippe Coutinho som bär Liverpool matchtröja gjorde alla som Liverpool fick en historisk 7-0 seger. Salah och Firmino skulle gå på få sekunder, ersättare Alex Oxlade-Chamberlain hade Klopp firar med sidans sjätte sena och Trent Alexander-Arnold avslutade rutten i sista minuten. Liverpools tidigare högsta poäng på vägen i Europa var 5-0, tre gånger.

    "Jag fick veta om rekordet efter matchen och jag visste inte det," sa Klopp. "Den här underklubbens underbara historia kan kännas som en ryggsäck ibland, så det är trevligt att skriva en egen bra del av historien." Det blir svårt att slå den här posten. Det är ganska sällsynt att vinna 7-0 men det visade att vi gjorde det otroligt bra. "

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Liverpool matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!