Liverpool möter Real Madrid i fotbollens största match

    Real Madrid har självfallet spelat mängder av Champions League-finaler, inte minst under de senaste fem åren. De har chansen att vinna klubbens trettonde Champions League-titel och har möjligheten att göra en three-peat av segrar, där ingen klubb före dem över huvud taget hade vunnit två Champions League i rad. Men de har aldrig riktigt mött en finalmotståndare som Liverpool.

     

    Liverpool inledde starkast men en skada på Salah i billiga fotbollströjor efter en halvtimme tog luften ur Liverpools anfallsspel. Försvarsmässigt stod man upp bra men två målvaktstavlor och ett drömmål från Gareth Bale beseglade Liverpools öde och säkrade fjärde titeln på fem år för Real Madrid.

     

    Loris Karius var skurken för Liverpool, medan Gareth Bale i Real Madrid tröjor gjorde ett av de största målen i Champions League-historien när Real Madrid notched en otroligt 13: e titel. I en extraordinär final var Liverpool rockad av en förödande första halvlekskada till stjärnan Mohammad Salah  som kunde lämna Egyptens världscup hopp i tvivel.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Real Madrid tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!