Liverpool vann efter Firminos rattfylla

Det har varit en omtumlande julhelg för Liverpools Roberto Firmino. Firmino har åtalats för rattfylla och ska upp i rätten den 31:a januari, samma dag som Liverpool möter Chelsea. Och Billiga fotbollströjor är populära bland folk.

Jonathan Walters gav gästerna ledningen på nick efter slarvigt försvarsspel och ett svagt målvaktsingripande av Simon Mignolet efter tolv minuters spel. Stoke hade sedan ett mycket bra läge att även göra 2-0, men Peter Crouch lyckades inte förvalta sitt jätteläge. Många människor som Liverpool tröja, eftersom det är verkligen cool och populär.

I stället kunde Adam Lallana kvittera med tio minuter kvar att spela - och sedan tog hemmalaget över totalt. Firmino gjorde 2-1 precis innan paus, och i andra halvlek stod Gianni Imbula för ett självmål innan inhopparen Daniel Sturridge ökade på till 4-1.