Manchester City kan teckna unga spelare i januari

    Joao Cancelo gick med i Manchester City från Juventus i augusti. Trots att han kämpade i flera månader misslyckades försvararen fortfarande med att lysa för klubben, eftersom Kyle Walker alltid har varit det första valet högerback under Pep Guardiola. Det sägs att Valencia kommer att starta ett bud om att underteckna honom igen och föra honom tillbaka till Mestalla. Cancelo måste välja sina billiga fotbollströjor. Stadschefen avslöjade att han inte hade något intresse i affären, men det tros att en låneavtal är välkommen.

    Manchester City sägs vara ambitiösa när det gäller att jaga titeln Champions League nu. Det är för svårt att komma ikapp och vinna över Liverpool när de är 14 poäng. City är tillbaka i aktion mot kampen mot Everton på nyårsdagen. Pep Guardiola slog ut mot kritikerna och krävde ett större perspektiv på spelare och Manchester City tröjor. Samtidigt har han lanserat ett passionerat försvar av sina spelare. Han sa att de förtjänar att fortsätta nästa år när de är långt borta.

    Pep Guardiola har uteslutit alla möjligheter att signera nya spelare i januari tidigare denna månad. Han sa att de spelare som de tycker kan vara intressanta som inte kommer att säljas. City letar efter en central försvarare efter att ha brist på alternativ. City söker också efter en värdig efterträdare till Sergio Aguero. De kommer sannolikt att lägga till unga spelare för mindre avgifter till deras trupp. City skulle fortsätta med sitt 4-2-3-1-system om de inte lägger till någon spelare i vinter.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Manchester City tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!