Manchester City letar efter ett studs mot Arsenal

    Manchester City förbjöds från Champions League under två säsonger och bötes med 30 miljoner euro av UEFA. Straffet kan förhindra att klubben signerar spelare. City tillkännagav planer om att överklaga, men kunde ännu få ytterligare straff i England. I själva verket har City redan bestraffats av UEFA 2014. Dessutom led klubben bara ytterligare ett nederlag mot Manchester United, som har varit deras sjunde liga nederlag under säsongen.

    Manchester City var tillbaka i träning igen på måndag för att möta deras nästa kollision med Arsenal på onsdag kväll. Kevin De Bruyne och Leroy Sane hälsade varmt välkomna på Etihad Stadium. Sane har missat hela säsongen på grund av sin knäskada. Tysklands internationella behöver bygga sin matchfitness. Han kommer troligen att ha på sig Uefa Euro 2020 billiga fotbollströjor och spela för fixturen i sommar mitt i hans intressen i en potentiell flytt till Bayern München.

    Tysklands generaldirektör Oliver Bierhoff är övertygad om att Leroy Sané kommer att vara i form för Euro 2020 efter sex månaders återhämtning från korsbandsbrottet. Han spelade i ett under-23-tal på Arsenal förra veckan. Det verkar som om han kunde fånga sommaren fixturen med sin nya Uefa Euro 2020 Tyskland matchtröja i en bra form. Manchester City förbereder sig på att möta Arsenal på onsdag för att leta efter en studs. Med tanke på hur medborgarna behöver en seger nu är det en god chans för dem eftersom Arsenal inte har slagit City i Premier League sedan 2015.

    Verwante Tags

    Uefa Euro 2020 billiga fotbollströjor Uefa Euro 2020 Tyskland matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!