Manchester City och Chelsea har varit aktivt kopplade till Neymar

    Neymar kommer att gå ner som en av de största som har spelat fotbollssporten. Den brasilianska landslagsspelaren, nu 30, kan vara tillgänglig till rätt pris, men det finns väldigt få klubbar med ekonomisk kapacitet att ha råd med Neymars övergångssumma och massiva löner utan allvarliga eftergifter från både spelaren och PSG.

    Manchester City och Chelsea har varit aktivt kopplade till spelaren. Real Madrid har fakturerats som ett alternativt genomförbart alternativ, efter att ha missat både Kylian Mbappe och Erling Haaland i somras. Men i en intervju transkriberad av L'Équipe hävdade Neymar att han vill bära psg tröja och stanna i klubben och har inte fått någon kommunikation angående en potentiell flytt. Efter ytterligare en säsong där skador tog honom bort under en rimlig tid verkar forwarden vara redo att spela med ett chip på axeln inför fotbolls-VM i november.

    Skador har något hindrat 30-åringens tid i den franska huvudstaden, även om han fortfarande har lyckats göra 100 mål på bara 144 matcher. "Jag vill fortfarande stanna i klubben", sa han i lördags på Saitama Stadium. "De har inte berättat något för mig än, så jag vet inte vad deras planer är för mig. Jag behöver inte bevisa mig själv i fotbollströjor för någon. Jag behöver bara spela mitt spel och jag måste vara nöjd med att spela fotboll. "

    Det är tydligt att den franska klubben under den nya regimen är inställda på att göra snabba förändringar. Under Luis Campo har PSG inte gjort några stora värvningar och verkar fokuserade på att föra in defensiv motståndskraft i laget.

    Verwante Tags

    fotbollströjor psg tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!