Manchester City vann 4-1 över Arsenal i Carabao Cup

    Manchester City höll sitt Carabao Cup-försvar stadigt på rätt spår efter att ha lättat förbi Arsenal med en 4-1-seger på Emirates Stadium för att boka sin plats i semifinalen.

     

    Gabriel Jesus med fotbollströjor avslutade sin väntan på ett mål med en smart nick för öppnaren i Manchester Citys 4-1-seger mot Arsenal i Carabao Cup-kvartsfinalen i Emirates. Gabriel Jesus ledde besökarna till en tidig ledning i den tredje minuten men Arsenal slog tillbaka mot loppet genom Alexandre Lacazette (31).

     

    Fotbollsfans lämnades emellertid förbryllade över Gabriels Jesu tänder under tisdagens Carabao Cup-kollision mellan Arsenal och Manchester City. Den brasilianska anfallaren hittade nätet efter tre minuter i Emirates och mötte ett Oleksandr Zinchenko-kors med huvudet.

     

    Jesus, klädd i Manchester Citys fotbollströjor, rullade iväg mot sin lagkamrat i staden och blinkade ett leende när han firade. Men bländningen och den ovanliga storleken på hans tänder lämnade fansen helt förvirrade på sociala medier - trots att det fanns ett enkelt svar på deras frågor .

     

    Det var ett groanworthy misstag från Bernd Lenos understudy, som såg oregelbunden ut under en stor del av matchen även om han gjorde en bra reflexräddning för att förneka Jesus strax före halvtid. Han gjorde inte mycket bättre när Fernandinho, inte långt efteråt, frigjorde Foden för att tänka honom från en smal vinkel.

    Verwante Tags

    Billiga Matchtröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!