Manchester United ist aus dem Ligapokal ausgeschieden

Derby fick en tidig chans i andra halvlek, men Romero sparade briljant Wilsons skott. Frank Lampards sida hade sitt bästa spel och i det ögonblicket kom Wilson med en fantastisk frispark från 30 meter för att göra 1-1.

Juan Mata hade lagt United framåt i öppningsstunderna, men Harry Wilson i billiga fotbollströjor utjämnade och efter att värdarna hade målvakt Sergio Romero avstängd gav Jack Marriott Derby ledningen med bara fem minuter kvar.

Åtta minuter senare blev Romero i Manchester United tröjor avskedad för att hantera utanför lådan och Derby grep vad de trodde var vinnaren när Uniteds ersättare Lee Grant parerade ett skott från Mason Mount och Jack Marriott nickade i den lösa bollen.