Mbappé skulle inte ha varit emot en Neymar-avgång i sommar

    Neymar har varit den centrala figuren i psg tröja under stora delar av sina fem år i Frankrike och efter att ha gått igenom de senaste 18 månaderna har hans blixtsnabbstart på säsongen föryngrat hans ställning i truppen. Enligt en rapport var det ett bråk i PSG:s omklädningsrum efter full tid, där de två straffläggarna nästan kom till smällen. Neymar och Mbappé erkände i slutet av mötet att händelsen var över, och omklädningsrummet förväntade sig att de skulle visa solidaritet. Franska sporttidningen L'Equipe hävdar att paret kommer att ha en diskussion "mycket snart" för att göra det möjligt för spelarna att gå vidare från den senaste sagan i deras förfallande förhållande.

    De uppmanar till lugn och ber spelarna att arbeta tillsammans för lagets bästa. Neymar och Mbappé blev snabba vänner när de gick med i PSG 2017, men deras förhållande har gått sönder under de senaste sex månaderna. Mbappé sägs också ha mer makt i klubben också, vilket gör honom till klubbens tältspelare trots Neymars och Lionel Messis fortsatta närvaro.

    Mbappé skulle inte ha varit emot en Neymar-avgång i sommar, och hans lag sägs till och med pressa på för det i kölvattnet av hans kontraktsförlängning över vad fransmannen såg som sin lagkamrats disciplinproblem. PSG ska också ha betonat Mbappes betydelse för fransk fotboll i allmänhet, inklusive hans marknadsföringsvärde för att utöka profilen för Ligue 1 runt om i världen och hjälpa en fransk klubb att bli mästare i Europa. Om Mbappe, Neymar och Messi kan arbeta tillsammans i fotbollströjor har PSG uppenbarligen en glittrande frontlinje. Men det här är kanske ett stort om.

    Verwante Tags

    fotbollströjor psg tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!