MBAPPE:s framtid kommer att förbli mycket bevakad kring sporten

    KYLIAN MBAPPE ska enligt uppgift förlänga sitt nuvarande avtal med Paris Saint-Germain inom en snar framtid. PSG har inte hållit tillbaka i sin strävan efter att behålla spelaren och erbjuder honom en bonus på 100 miljoner euro om han förlänger sin vistelse i den franska huvudstaden.

    23-åringen har 24 mål och 16 assist på 32 ligamatcher i år, bär psg tröja och hjälper PSG att vinna en Ligue 1-titel för fjärde gången på fem säsonger. Han har också lagt till 11 mål i år i Champions League och Coupe de France.

    Mbappes läger var snabba att komma ut för att förneka det hela. Mbappes mamma (Lamari Fayza) gjorde själv ett uttalande på Twitter och läser: "Det finns ingen principöverenskommelse med Paris Saint-Germain (eller någon annan klubb)." Paris Saint-Germain fick nyligen hopp om att förlänga Mbappes kontrakt med klubben efter samtal med hans mamma. Med den här senaste uppdateringen om hans framtid verkar det dock som att dessa förhoppningar har slagit fast.

    Real Madrid har varit stora beundrare av PSG:s huvudman under en tid, Liverpool å andra sidan, har flirtat med övergången innan han skrev på för sin nuvarande klubb. Hos Real Madrid råder fortfarande det största lugnet. Klubben är säkra på hur förhandlingarna har skötts och anser att jobbet är gjort.

    "Jag har inte gjort mitt val om framtiden, det vet alla," sa Mbappe till Amazon Prime Video. "Jag tänker, det finns nya element och många parametrar. Om jag hade tagit mitt beslut, skulle jag ha meddelat det." Hans framtid kommer att förbli hårt bevakad kring sporten som en av de bästa anfallsspelarna i fotbollströjor.

    Medan två av Europas största titaner slåss om hans signatur, tar Mbappe verkligen tid på att välja fotbollströjor, och när det är dags kommer han säkert att välja det som är bäst för honom.

    Verwante Tags

    fotbollströjor psg tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!