Messi hade inte missat en enda minuts spel

    Barcelona har inte vunnit Champions League sedan han lyfte trofén 2014-15. Barcelona går fortfarande vidare från uppgivenheten att förlora Messi den gångna sommaren. På den inhemska fronten har Messi ännu inte öppnat sitt konto i Ligue 1, och han drogs av vid intervallet i PSG:s möte med Lille i fredags. Efter att Messi lämnade planen tidigt i andra halvlek med ett muskelproblem, hittade den argentinske yttern sitt räckvidd för att sätta ledarna PSG på 31 poäng efter 12 matcher, 10 före Lens på andra plats. Det verkar som att han inte kan bära psg tröja och spela nästa match.

    Pochettino avslöjade inte arten av skadan efter matchen, men ett videoklipp från matchen visade Messi ta tag i sin vänstra hälsena. Med Messi borta kommer hans argentinska lagkamrat Angel Di Maria att få en chans att ta fotbollströjor och spela sin första Champions League-match för säsongen.

    Pochettino kommer säkerligen att hoppas på att ha en nyckelfigur tillbaka när hans lag ska vara värd för Nantes den 20 november. Men när det kommer till UEFA Champions League hade Messi inte missat en enda minuts spel före den senaste skadan och gjorde mål. tre mål och att hjälpa PSG till toppen av grupp A. Fans i psg tröja är uppskattade för hans poäng. Lag behöver balans, denna förmåga hos alla spelare att investera i alla faser av spelet.

    Verwante Tags

    fotbollströjor psg tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!