Morata har varit särskilt stark för Juventus

    Efter flera nedslående italienska Serie A-matcher som avslutades i oktober, har Juventus fått tillbaka säsongen mot klubbar på lägre nivå. Juventus försöker hålla kontakten med Serie A:s fyra främsta före mittsäsongsuppehållet, och Juventus tar emot låga Cagliari i deras sista match 2021 på tisdag.

    Juventus hade haft det kämpigt i början av säsongen men saker och ting började klicka under den återvändande tränaren Massimiliano Allegri. Laget i fotbollströjor fräschas upp. En fjärde vinst på fem matcher innebär att Massimiliano Allegris lag avslutar 2021 på topp.

    Alvaro Morata har varit särskilt stark i Juventus tröja de senaste matcherna och har tre mål och en assist på sina fyra senaste framträdanden. Men säkert kommer den tidigare Milan-chefen att ha tillräckligt med eldkraft till sitt förfogande för att sköta affärerna i mitten av veckan.

    Du måste erkänna att det var en ganska fin avslutning med tanke på att Kean behövde vara åtminstone lite frustrerad över hur det gick fram till dess. Efter vinteruppehållet står de inför ett verkligt test av sina ambitioner för säsongen, med matcher mot Napoli, Roma, AC Milan och Atalanta i mitten av februari.

    Verwante Tags

    fotbollströjor Juventus tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!