MVP av Real Madrid

    Bale som bär Bale matchtröja höjde himlen igen, sköt och bröt målet Dortmund. Han blev den andra Champions League mördaren i Wales historia bortom den berömda Rush. Bale assisterad Cristiano Ronaldo att göra mål. Han skapade 3 mål 4 assists denna säsong. Han är den mest offensiva kungen av attacken i det här laget.

    I denna kamp hade Bale 1 pass, 2 skott. Hans passerar upp till 86%, och till och med haft tre gånger räddning. Hans offensiva och defensiva prestanda är utmärkt. Cristiano Ronaldo gjorde två gånger i sin 150: e europeiska klubbkamp som Real Madrid slog Borussia Dortmund för första gången i Tyskland. Hans mål insåg en 3-1 seger efter att Gareth Bale hade lagt fram dem med en fantastisk volley under 18: e minuten.

    Efteråt lovade Zinedine Zidane, tränaren i Real Madrid, de som hade på sig Billiga fotbollströjor: "Vi hade chanser. Vi hade ett spektakulärt spel, ett briljant spel. Jag är glad över Ronaldo och Bale. Sidan arbetade hårt. Mittfältet fungerade väldigt hårt. Jag är väldigt glad för att de spelade ett enormt spel. "

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Bale matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!