Napoli har gjort ett erbjudande för Lo Celso

    Napoli har gjort ett erbjudande till Real Betis mittfältare Giovani Lo Celso med en Billiga fotbollströjor  efter att argentinern hade haft positiva samtal med chefen Carlo Ancelotti. 23-åringen har varit ett långsiktigt mål för Tottenham efter att ha satt in en rad imponerande föreställningar i Sevilla förra säsongen, men prat om att flytta till norra London har blivit tyst under de senaste dagarna.

    Napoli har också kommit överens om en överenskommelse med Lille och Pepe: s agent upptäcktes på besök i Serie A-klubben den här veckan, men det är underförstått att de båda parterna inte kunde nå en överenskommelse. Unai Emery har en begränsad budget hos Arsenal men BBC Sport reporter David Ornstein rapporterade under helgen att Lille har gått med på att acceptera en avgift på 72 miljoner pund i utbetalningar som passar Gunners.

    Napoli kommer allt oftare att jaga Mauro Icardi som deras stora pengarsignering i sommar, enligt Corriere Dello Sport. Partenopeien ville ha antingen Nicolas Pepe eller James Rodriguez för Carlo Ancelotti som alltid bär Napoli tröjor, men nu verkar redo att missa båda. Aurelio De Laurentiis tog inte chansen att göra ett erbjudande eller Icardi igår, trots att han mötte Inter: s VD Beppe Marotta vid Serie A: s fixturceremoni i Milano.

    Det är säkert att säga att den italienska ligan har blivit illamående förutsägbar under det senaste decenniet. Förra säsongen vann Juventus sin åttonde på varandra följande scudetto. Det sista laget som vann titeln före Turin-klubben var Milan 2011. Serie A har blivit en mycket mer vördad och spännande liga under de senaste åren, efter att ha befriat sig från bojorna från "Calciopoli" -skandalen.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Napoli tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!