Núñez är utmärkt i luften

    Liverpool kan ha värvat Darwin Núñez nyligen, men Julian Ward bör fortfarande sikta på en övergång för en forward som hyllas som nästa Erling Haaland. Darwin Núñez gjorde mål på internationell tjänst och påminde Liverpool om en fördel han har gett dem. Det är en avdelning där han åtminstone konkurrerar med Erling Haaland. Haaland har utropat sig själv som en av de mest spännande talangerna i sin generation med sin uppgång de senaste åren. Hans form i RB Salzburg såg honom först sprängas in på scenen, innan han flyttade till Borussia Dortmund.

    De röda beslutade initialt att inte värva en mittfältare inför säsongen 2022-23 för att ta in Bellingham från Borussia Dortmund nästa år. De försökte lyckan att värva mittfältaren under sommaren, men Bundesliga-klubben vägrade att göra affärer efter att ha förlorat Haaland till Manchester City.

    Núñez är utmärkt i luften, kanske ännu mer än Haaland. Fans i fotbollströjor var glada över att ha honom. Medan Manchester City-anfallaren är brutalt stark, är Liverpools nya man mer sansad, och utgör en mer uppenbar luftnärvaro.

    Verwante Tags

    fotbollströjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!