Núñez var fysiskt stark

    Trots att säsongen slutade för mindre än två veckor sedan är Liverpool FC redan fokuserade på att stärka sin lag. Liverpool måste slå sitt transferrekord om de vill värva Darwin Nunez från Benfica i sommar. Totalt gjorde Nunez 48 framträdanden i alla tävlingar i liverpool tröja, varav 47 var starter. I dessa framträdanden gjorde Nunez 20 mål och registrerade nio assist, där uruguayanen gjorde 17 mål och registrerade fem assist i Premier League.

    Medan en spelare som är mycket beundrad av Klopp och rekryteringsteamet, är den rapporterade prislappen på £85 miljoner helt enkelt för dyr. Och Liverpool.com förstår att de är väl förberedda att upprepa tricket, med källor som tyder på att mål för bättre värde redan har satts upp i händelse av att Núñez prislapp fortsätter att blåsa upp. Flera klubbar inklusive Manchester United är villiga att betala mer än Liverpool men Nunez har gjort klart att han tänker bära liverpool tröja och spela på Anfield nästa säsong.

    Klopp sa: "Iförd fotbollströjor, Núñez var fysiskt stark, snabb, var lugn runt sin avslutning. Jag säger alltid i dessa situationer att om han är frisk så är det en stor karriär framför honom." Sammantaget förutspår denna Football Manager säsongssimulering 2022/23 att Nunez ankomst åtminstone kan hjälpa Liverpool att behålla sin nuvarande prestationsnivå, även med Manes avgång, med de röda som vinner Champions League i slutet av kampanjen.

    Åtminstone vet de röda att med Klopp vördad som en av de bästa tränarna i Europa och framgången med hans tid som gör Anfield till en eftertraktad destination, är det inte längre en lika stor fråga att övertala potentiella mål som det var för bara fem eller sex år sedan .

    Verwante Tags

    fotbollströjor liverpool tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!