Nicolas Pepe gjorde ett viktigt mål för Gunners

    Arsenals Premier League-återuppväxt fortsatte när de slog Southampton 3-1 på St Mary's för att flytta sig åttonde i Premier League och deras tröjor kommer ihåg av fler och fler fans i denna Premier League

     

    En fräschare Arsenal-sida gjorde idag en befallande 3-1-föreställning mot ett belägrat Southampton-team som tvingades använda två backbackar av små muskelskador. Vilken typ av skador du har större chans att undvika när du har mer vila. Arsenal attackerade de mindre erfarna bakre ryggen, pressade högre upp på planen och kontrollerade grundligt mitten av parken på väg till en bekväm vinst.

     

    Vinsten på Saint Mary's förlänger Gunners med en ljus Fotbollströjor obesegrad körning i ligan till sex matcher före ett välsmakande möte med Manchester United nästa helg.

     

    Stuart Armstrong gav hemmalaget ledningen efter bara tre minuter innan Pepe slog tillbaka fem minuter senare efter att han spelades in av Granit Xhaka. Pepe hade en av sina bästa matcher i en Arsenal Matchtröja Hemma 2020-2021, som kan ha haft något att göra med honom att spela på vänster sida istället för till höger.

     

    Pepes Arsenal-karriär tycktes vara i tvivel efter November-röda kortet mot Leeds, men ivorianen har studsat tillbaka, till stor glädje för sin manager.

     

    Cedric med tröja nr 17 sprutade återigen en vacker passning till Saka och den här gången rullade England-landskampen en lockande boll över 6-yardlådan för Lacazette att bunta hem. Han plöjde in i stolpen under processen och var tvungen att fira sitt 10: e mål för säsongen med smärta på gräsmattan. Detta är också Arsenals tredje mål på detta område

    Verwante Tags

    Arsenal Matchtröja Hemma 2020-2021

    Reacties

    Note: HTML is not translated!