PSG har en av de mest svindlande trupperna i fotbollsvärlden

    Paris Saint-Germain har satt upp 11 spelare på transferlistan, även om uppgiften att hitta ett lag för dem är mycket komplicerad. Paris Saint-Germain har en av de mest svindlande trupperna i fotbollsvärlden. Henrique har presenterats för en lista på 11 spelare som klubben vill ta av sig fotbollströjor och lämna. Dessa 11, säger tidningen, är: Layvin Kurzawa, Abdou Diallo, Thilo Kehrer, Leandro Paredes, Danilo Pereira, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Éric Junior Dina Ebimbe, Julian Draxler och Mauro Icardi. PSG:s nya sportchef Luis Campos planerar en truppförnyelse inför den nya säsongen.

    Mauricio Pochettino har fått sparken som tränare för Paris Saint-Germain, har klubben meddelat, och Christophe Galtier tar över på ett tvåårskontrakt. Galtier efterlyste en mindre trupp men vill ha den skadebenägna Neymar i den. Kanske kan mer tid i psg tröja få honom att fräscha upp sig igen. PSG stoltserar också med Lionel Messi och Kylian Mbappé.

    Argentinaren kommer snart att leta efter en väg tillbaka in i matchen efter att ha blivit sparkad av sin franska klubb. Med tanke på hur Pochettinos tid med PSG utspelade sig, kommer det inte att räcka för att avskräcka prestigefyllda friare helt och hållet. Det kommer dock att öka granskningen med vilken han bedöms i sitt nästa inlägg eftersom det kommer att diktera hur han ses i termer av elithänsyn.

    Verwante Tags

    fotbollströjor psg tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!