Raphaël Varane har ådragit sig en lårmuskelskada

    Canal+-journalisten Damien Dubras rapporterar i eftermiddags att Raphaël Varane har ådragit sig en lårmuskelskada – närmare bestämt biceps femoris – vilket inte är så illa som man först befarade. Och även om Real Madrids förre mittback kunde gå av planen efter att ha avvisat erbjudandet om en bår, var världscupvinnaren 2018 synbart bekymrad när han haltade runt omkretsen innan han pratade med managern Erik ten Hag på sidlinjen. Han kanske inte kan bära fotbolls vm 2022 tröja i år.

    Enligt L’Équipe kan den defensiva trion för Les Bleus i världscupen inkludera Benoît Badiashile, Lucas Hernandez och Presnel Kimpembe om vicekapten Varane missar planet till Qatar. Efter att ha kämpat för konditionen under sin första säsong på Old Trafford, har den tidigare Real Madrid-mittbacken dykt upp i allt utom en Premier League-match hittills den här säsongen. Hoppas han kan ta Frankrike tröja den här gången.

    Varanes lårproblem skulle lägga till mängden frånvaro Deschamps kommer att behöva brottas med, eftersom N’Golo Kanté och Mike Maignan också är uteslutna och Paul Pogba är alltmer osäker på att ta sig till Qatar. Ten Hag var försiktig med att ge en tidsskala på sin presskonferens efter matchen och sa till reportrar: "Det är svårt att säga hur det är nu eftersom det är så snart efter matchen. Vi måste vänta 24 timmar och sedan vet vi vad det är."

    Verwante Tags

    fotbolls vm 2022 tröja Frankrike tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!