Real Madrid Besegra Manchester United

    La Liga Nigeria-chefen Mutiu Adepoju har märkt Real Madrid på Billiga fotbollströjor som "det största laget i historien" efter att ha besegrat Manchester United på tisdag. Real Madrid besegrar Manchester United 2-1 i 2017 UEFA European Super Cup på Philip II Arena i Skopje, Makedonien, på tisdag på grund av mål från Casemiro och Isco lämnade spanska UEFA Super Cup-triumfen.

    En av anledningarna till att Isco var rörelse och teknik. Den tidigare Malagaessen ständigt ströv mittfältet, sömlöst byta positioner, alltid visa för bollen och utbyta snabba pass med Toni Kroos och Luka Modric.

    Casemiro och Isco gjorde mål när Real Madrid slog Manchester United 2-1 UEFA Champions League hållare Real gick två innan Romelu Lukaku gjorde ett inslag för förra säsongens Europa League-vinnare United för att säkerställa en nervös avslutning. Isco sa att han är övertygad om att en ny affär med Real Madrid är nära och "kommer att ske snart" efter att han hjälpt till att inspirera en 2-1 seger mot Manchester United i UEFA Super Cup.

    Vill du vara en av de "greastest" spelare? Du förtjänar en Real Madrid matchtröja.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor.Real Madrid matchtröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!