Real Madrid körde över Legia Warszawa

Real Madrid hade inför matchen chansen att kliva förbi både Barcelona, Atlético Madrid, Villareal och Sevilla och samtidigt ta över serieledningen. Marängerna lyckades - efter ett riktigt succéinhopp av Alvaro Morata. Numera kommer fler och fler människor köper fotbollströjor barn på internet.

I den andra halvleken fortsatte Real Madrid att göra mål. Lucas Vazquez satte 4-1 i den 68:e minuten och Alvaro Morata spikade slutsiffrorna till 5-1 med sex minuter kvar. Segern gör också att Real Madrid utökar sitt eget rekord på mål i hemmamatcher i Champions League till 32 stycken i följd. Jag tror att människor som gillar fotboll vet C- Ronaldo, och de måste ha Real Madrid Real Madrid.

Cristiano Ronaldo kom närmast ett ledningsmål dryga kvarten in i andra halvlek när han serverades ett inlägg framför mål. Portugisen velade dock mellan att nicka eller skjuta - och avslutet gick svagt över ribban.