Real Madrid med 2-2 mot Villarreal

Villarreal kom från två mål bakom att rita 2-2 med Real Madrid på den sista helgen i kampanjen 2017-18 La Liga. Första halva målen från Gareth Bale och Cristiano Ronaldo såg Real Madrid-ledningen i intervallet, men Villarreal gjorde två gånger i andra perioden genom Roger Martinez och Samu Castillejo som poängen delades på natten.

Med undantag för målvaktspositionen, där chefs son Luca Zidane såg sin konkurrenskraftiga debut, föll Real Madrid tröjor en relativt stark sida för tävlingen mot Javier Callejas femteplacering Villarreal. Det skulle finnas en femton punktskala mellan de två sidorna genom avslutningen av denna match, och den skillnaden visade under de tidiga faser av mötet.

En viss Luca Zidane i billiga fotbollströjor var den utvalda målvakten på natten, den enda squadspelaren har inte spelat några minuter den här säsongen. Spelet var en berättelse om två halvor. Madrid var utmärkt i första halvlek och flyttade bollen med takt och precision och pressade kollektivt högt för att hounda motståndet.