Ronaldo kommer nu att vända sin uppmärksamhet tillbaka till Manchester Uniteds strävan

    Cristiano Ronaldo är på väg till Qatar, men det är inte Mohamed Salah och inte Zlatan Ibrahimovic heller. Den 37-årige forwarden kommer att ansluta sig till en utvald grupp spelare som har tagit sig till fem VM-turneringar under sina karriärer. Ronaldo tog till Instagram för att fira när han hjälpte Portugal att gå vidare till VM för femte gången i karriären. "Målet uppnått, vi är på Qatar World Cup, vi är på vår rättmätiga plats!" Ronaldo har skrivit. Fans i ronaldo tröja kände sig väldigt glada för hans skull.

    Ett VM utan Cristiano Ronaldo skulle vara mindre av ett VM. Portugal gick in i matchen som stora favoriter men kommer att ha varit försiktig med Nordmakedoniens förmåga att orsaka en chock efter att de slog Italien med 1-0 i förra veckans semifinal.

    Även om Portugal kommer att vara en av de ledande nationerna i Qatar, hade festen varit större om Italien, Salah, Haaland och Ibrahimovic också tagit sig till VM. Lionel Messi förbereder sig också för att spela i sin femte VM-slutspel då Argentina också har kvalificerat sig för Qatar. Låt oss förvänta oss deras prestation i fotbollströjor.

    Cristiano kan inte se det på tv, vi kan inte ha honom som tv-kommentator i en sådan händelse. Ronaldo och Co kan nu blicka framåt mot VM-lottningen den 1 april. Ronaldo kommer nu att vända sin uppmärksamhet tillbaka till Manchester Uniteds strävan att försegla Champions League-kvalificeringen till nästa säsong genom att sluta i Premier Leagues topp fyra.

    Fortune tillade att Ronaldo också hatade att förlora på träningsplanen i United. Definitivt, hans anda för fotbollströjor är stor. Clegg sa: "Cristiano kunde spela långt upp i 40-årsåldern. Jag har absolut inga tvivel om det eftersom han fortfarande är i ett så bra fysiskt tillstånd.”

    Verwante Tags

    fotbollströjor ronaldo tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!