Ronaldo är alla Manchester United-fans just nu

    Cristiano Ronaldo har gjort klart att han kommer att spela för Manchester United nästa säsong. Ronaldo gjorde en känslomässig återkomst till Old Trafford förra sommaren och avslutade säsongen som klubbens bästa målskytt med 24 mål i alla tävlingar. Manchester United kommer naturligtvis att vara angelägna om att behålla sin talisman, men om en spelare är missnöjd är det ofta bäst att låta dem gå vidare.

    AS hävdar att Ronaldo inte vill slösa bort sina sista år av fotboll utan möjlighet att vinna titlar. Ronaldo är alla Manchester United-fans just nu. Bara han behöver inte stanna kvar i fotbollströjor och se klubben fortsätta sin nedgång i medelmåttighetens djup.

    Med United brist på eldkraft kommer 37-åringen sannolikt att börja säsongen som Erik ten Hags förstavalscenterforward, och holländaren har redan uttryckt sin spänning över möjligheten att arbeta med veteranen.

    United kommer fortfarande att göra ett enda tillägg till sin trupp med röd manchester united tröja i sommar med klubbens nuvarande prioritet ett avtal om att ta Frenkie de Jong till Manchester från Barcelona. United fortsätter att förhandla med Barcelona om en affär för de Jong samtidigt som de också har erbjudit ett kontrakt till Christian Eriksen, som kommer att vara tillgänglig på en gratis transfer nästa månad.

    Verwante Tags

    fotbollströjor manchester united tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!