Spurs vs Newcastle: gjorde en bra start

    Tottenham Spurs västra Billiga fotbollströjor gjorde en vinnande start till 2017-18 Premier League säsongen som 10-man Newcastle uthärdade en svår återgång till toppflygningen. Tottenham är den enda Premier League-sidan som ändå gör några signeringar i sommar och bristen på överföringsaktivitet har frustrerat några fans, särskilt efter försäljningen av högerbacken Kyle Walker till Manchester City i 45m.

    Det kan därför hävdas att ordspråket "om det inte är bristet, fixa det inte" passar Spurs. Alli sätta på Tottenham Spurs tröja och Christian Eriksen kombinerad för att göra mål eller hjälpa till med 48 mål för Tottenham 2016-17 och det var liten överraskning, båda var inblandade i öppningen, där Eriksen satte in sin lagkamrat för att sluta på bakposten. Spurs huvudet i spelet minus fullback Kieran Trippier, som drabbades av skador på hans ligament i helgen, medan vän Georges-Kevin Nkoudou också är på sidled.

    Harry Kane, förra säsongens Golden Boot victor, kunde ha lagt till mer glans men slog posten sent på och hans väntan på ett Premier League-mål i augusti fortsätter.

    "Han kommer att lära av sina misstag. Han ber om ursäkt till alla och vi tror att han kommer att komma tillbaka starkare".

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Tottenham Spurs tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!