Stor skadekris för Manchester United

    Manchester United har ingen chans att slå Chelsea i morgondagens FA Cup kvartsfinal, det tror i alla fall inte experten och fotbollslegendaren Graeme Souness. Han måste spela om de ska vara i närheten av att kunna vinna de stora matcherna, säger Souness till Sunday Times. De har väldigt många fans stöd, skulle de ha Billiga fotbollströjor.

    Det är ett uddlöst United som reser till London för att möta ligaledaren Chelsea i FA Cupens kvartsfinal. Zlatan Ibrahimovic är sedan tidigare avstängd efter att ha delat ut en armbåge till Bournemouths Tyrone Mings. Zlatan bära Manchester United tröja fick en tre matcher lång avstängning för det hårda tilltaget och är därmed uträknad från den trupp som spelar mot Chelsea i morgon.

    Bakom Ibra finns det dagen till ära inte många alternativ. På förhand var den unge Macus Rashford tänkt som svenskens naturliga ersättare, men Rashford finns inte med i truppen på grund av sjukdom. Sedan tidigare är Anthony Martial borträknad då han sliter med en skada. Och frånvarolistan stannar inte där. Enligt Manchester Evening news finns inte heller Wayne Rooney tillgänglig.

    Verwante Tags

    Billiga fotbollströjor Manchester United tröja

    Reacties

    Note: HTML is not translated!