Timo Werners möjliga transferflytt till Liverpool

    Liverpool kommer att krönas som mästare i Premier League-kampanjen 2019–2020. Det var första gången de 20 klubbarna diskuterade efter deras regelbundna möten. Men det kommer att vara tre lag som förflyttas samtidigt, även om alla klubbar föredrar en hem-och-bort-finale om möjligt. Speciellt för Liverpool-fans vill de uppenbarligen få spelna och billiga fotbollströjor bärs. Men det är tillräckligt hårt att spela utan fans och de flesta klubbar föredrar att inte använda neutrala arenor.

    Tidigare Liverpool-spelare Lucas Leiva, lämnade Anfield 2017, sa att han var glad att se Reds vinna ligatiteln. Den mångsidiga 33-åringen tog 346 framträdanden för de röda. Liverpool nådde Champions League-finaler i följd efter hans avgång. Han är också en intresserad åskådare att se sin tidigare klubb studsa tillbaka från dessa nederlag. Visst erkände han att han inte var nöjd med Anfield i en röd Liverpool tröjor tidigare. Men nu är han glad över att se Liverpool också vinna.

    Jürgen Klopp var kopplad till ett myriad av spelare när han först kom till Anfield. Han lade snart tillit till de omkring honom och genomförde en återuppbyggnad av truppen med framgång. Tyskaren skulle aldrig arbeta med någon av strategierna och lärde sig lärdomarna från dem som före honom. Hans ankomst förändrade klubben mycket och det är ingen dålig sak. Dessutom sägs det att RB Leipzig-chefen bekräftade att Liverpool skulle vara en perfekt passform för hans klubbs stjärnanfallare Timo Werner.

    Verwante Tags

    billiga fotbollströjor Liverpool tröjor

    Reacties

    Note: HTML is not translated!